images/etkinlikler/teknomer_19_mayis_genclik_espor_turnuvasi_genel_bilgiler_64.jpg

TEKNOMER 19 MAYIS GENÇLİK ESPOR TURNUVASU BAŞLIYOR!

Keçiören Belediyesinin gençleri dostluk içerisinde kıyasıya rekabet ile buluşturacağı,  TEKNOMER 19 MAYIS GENÇLİK ESPOR TURNUVASI 11-12 Mayıs tarihlerinde yapılacak elemelerle başlıyor.

MÜCADELEYİ KAZAN! KUPAYI AL!

Ankara Bölgesinde yer alan Liselerde okuyan gençlerin 5 kişilik takımlar oluşturarak katılabileceği turnuvada, takımlar finale kalmak için mücadele edecek.

Kural setinde yer alan katılım şartlarını tamamlayarak başvuruda bulunan ilk 16 takım, elemeler de mücadele etme hakkına sahip olacak. Turnuvaya kabul edilen takımlar, 10 Mayıs Cuma günü TEKNOMER sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Unutma! Keçiören Belediyesi Her zaman Gençlerin Yanında!

Turnuva Formatı:
Eşleştirmeler :
Kura ile belirlenecek.
Turnuva Sistemi: Tekli eleme; tüm maçlar tek maçlık seri olarak oynanacaktır.(BO1)
Final maçları üç maçlık seri(BO3) üzerinden oynanacaktır.

Elemeler

11-12 Mayıs 2024

Final

19 Mayıs 2024

Elemer: 11 - 12 Mayıs 2024  10:00

Takımlar tek maç üzerinden mücadele edecek.

FİNAL:

Elemeler sonunda Finale kalan 2 takım 3 maçlık müsabakarda mücadele ederek şampiyon olmak için yarışacak.

ÖDÜLLER

1. Takım

5 adet 240 hz 1 ms Oyuncu Monitörü + Kupa ve Madalya

2. Takım

5 adet Gaming Combo Set + Madalya

Teknomer 19 Mayıs Gençlik Espor Turnuvası`nın heyecan dolu yolculuğu, 16 lise takımının mücadelesiyle zirveye doğru hızla ilerliyor. Geride bıraktığımız karşılaşmalarda, büyük çekişmelere ve unutulmaz anlara tanıklık ettik. Ancak şimdi, sona yaklaşıyoruz. 19 Mayıs 2024`te saat 13.00`te, Teknomer`in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan final müsabakaları için finalistler belli oldu.

• İlk 16 mücadelelerinde:

1. BELLİGOAL takımı ETERNALWATER takımını 13-2 mağlup etti.
    2. NEXUSFNL takımı INFINITY takımını 13-4 mağlup etti.
    3. ŞSÖAL takımı VhalinAslanları takımını 13-6 mağlup etti.
    4. NEXUSIAL takımı Etlik Anadolu takımını 13-1 mağlup etti.
    5. TeamFullFilment takımı BOXX takımını 13-1 mağlup etti.
    6. ETKSP takımı 57. Alay takımını 13-3 mağlup etti.
    7. Eternal`sFire takımı Vitality takımını 13-4 mağlup etti.
    8. TournamentEnjoyers Takımı İYİ Grup takımını 13-0 mağlup etti.
  • Çeyrek finale yükselen 8 takım arasında:

1. NEXUSFNL takımı BELLİGOAL takımını 13-9 mağlup etti.
    2. NEXUSIAL takımı ŞSÖAL takımını 13-5 mağlup etti.
    3. ETKSP takımı TeamFullFilment takımını 13-3 mağlup etti.
    4. TournamentEnjoyers takımı Vitality takımını 13-6 mağlup etti.
  • Yarı finale yükselen 4 takım arasında:

1. NEXUSIAL takımı NEXUSFNL takımını 13-11 mağlup etti.
    2. TournamentEnjoyers Takımı ETKSP takımını 15-13 mağlup etti.

Şimdi, Teknomer 19 Mayıs Gençlik Espor Turnuvası`nın zaferi için sahaya çıkacak olan finalistler hazır. Heyecan dolu anları kaçırmamak için 19 Mayıs 2024 tarihinde saat 13.00`te Twitch.tv/kbteknomer adresinden canlı yayını izleyebilirsiniz. Bu büyük finalde, hangi takımın zirveye çıkacağını görmek için hep birlikte bekliyoruz!

image

Emrah Mah. Basın Cad. No:182/ A İncirli, Yunus Emre Kültür Merkezi