images/etkinlikler/teknomer_19_mayis_genclik_espor_turnuvasi_62.jpg

Teknomer 19 Mayıs Gençlik Espor Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu!

Keçiören Belediyesi’nin gençleri dostluk ve rekabet dolu bir ortamda buluşturduğu Teknomer 19 Mayıs Gençlik Espor Turnuvası, heyecan dolu anların ardından şampiyonunu belirledi. Ankara bölgesindeki liselerde okuyan gençlerin oluşturduğu 5 kişilik takımların kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, elemeler 11-12 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti.

Turnuva Formatı ve Elemeler

Turnuvaya katılma hakkı kazanan ilk 16 takım, sosyal medya hesaplarından duyurularak elemelerde yer aldı. Tekli eleme sistemi (BO1) üzerinden oynanan maçlarda, takımlar finale kalabilmek için büyük bir mücadele sergiledi. Final maçları ise üç maçlık seri (BO3) üzerinden oynandı. Müsabakalar Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Emir Can Tunç`un katılımlarıyla Prof. Dr. Tunçalp ÖZGEN Teknoloji Merkezi Teknomer`de gerçekleştiridi.

İlk 16 Elemeleri

• BELLİGOAL 13-2 ETERNALWATER
  • NEXUSFNL 13-4 INFINITY
  • ŞSÖAL 13-6 VhalinAslanları
  • NEXUSIAL 13-1 Etlik Anadolu
  • TeamFullFilment 13-1 BOXX
  • ETKSP 13-3 57. Alay
  • Eternal’sFire 13-4 Vitality
  • TournamentEnjoyers 13-0 İYİ Grup

Çeyrek Finaller

• NEXUSFNL 13-9 BELLİGOAL
  • NEXUSIAL 13-5 ŞSÖAL
  • ETKSP 13-3 TeamFullFilment
  • TournamentEnjoyers 13-6 Vitality

Yarı Finaller

• NEXUSIAL 13-11 NEXUSFNL
  • TournamentEnjoyers 15-13 ETKSP

Büyük Final

Finale kalan NEXUSIAL ve TournamentEnjoyers takımları, 19 Mayıs 2024 tarihinde saat 13.00’te Teknomer’in ev sahipliğinde kıyasıya bir mücadeleye çıktı. Twitch.tv/kbteknomer adresinden canlı yayınlanan final müsabakasında, TournamentEnjoyers takımı, NEXUSIAL takımını 2-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon oldu.

Şampiyon: TournamentEnjoyers

Ödüller:

• 5 adet 240 Hz 1 ms Oyuncu Monitörü
  • Kupa ve Madalya

İkinci: NEXUSIAL

Ödüller:

• 5 adet Gaming Combo Set
  • Madalya

Ödül Töreni ve Kutlamalar

Final müsabakaları sonrasında, şampiyon olan TournamentEnjoyers ve ikinci olan NEXUSIAL takımları, Keçiören Kent Meydanı’nda 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için kurulan sahnede ödüllerini aldılar. Ödüller, Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Mesut ÖZARSLAN tarafından takdim edildi.

Turnuvanın Ardından

Teknomer 19 Mayıs Gençlik Espor Turnuvası, gençlerin dostluk içinde rekabet ettiği, büyük çekişmelere ve unutulmaz anlara sahne olan bir etkinlik olarak hafızalara kazındı. Keçiören Belediyesi’nin gençlere sunduğu bu platform, e-spor dünyasında geleceğin yıldızlarının parlamasına vesile oldu.

Gelecek Turnuvalarda Görüşmek Üzere!

Turnuvaya katılan ve destekleyen herkese teşekkür ederiz. Keçiören Belediyesi, gençlerin yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edecek. Gelecek turnuvalarda buluşmak dileğiyle!

image

Emrah Mah. Basın Cad. No:182/ A İncirli, Yunus Emre Kültür Merkezi