images/etkinlikler/uzay_cadiri_61.jpg

Keçiören Belediyesi Teknoloji Merkezi Teknomer`den Harika Bir Fırsat: Uzay Çadırı Okullarınıza Geliyor!

Uzayın derinliklerine keyifli bir yolculuğa hazır mısınız? Keçiören Belediyesi Prof. Dr. Tunçalp ÖZGEN Teknoloji Merkezi (Teknomer) olarak, öğrencilerimizin bilim ve uzay sevgisini desteklemek amacıyla heyecan verici bir fırsat sunuyoruz: Okullarınıza portatif bir planetaryum getiriyoruz!

Bu özel hizmetimiz tamamen ücretsizdir ve öğrencilerinize unutulmaz bir deneyim yaşatmak için tasarlanmıştır. Web sitemiz üzerinden veya telefonla iletişime geçerek randevu alabilirsiniz.

Gereksinimler:

• Sadece kapalı alanlarda kurulabilir
  • 6 metre çapında, 3,5 metre yüksekliğinde bir yapıya sahiptir.
  • Okullarınızda spor salonu bulunuyorsa, planetaryumu buraya kurabiliriz.

Uzay çadırı olarak da adlandırabileceğiniz bu portatif planetaryum, öğrencilerinize uzayın büyüleyici dünyasını keşfetme fırsatı sunar. İçeriğinde, uzay ve bilimle ilgili öğretici videolar bulunmaktadır. Görsel ve sesli olarak zenginleştirilmiş bu videolar, öğrencilerinizin uzayın derinliklerinde büyüleyici bir yolculuğa çıkmasını sağlayacaktır.

Prof. Dr. Tunçalp ÖZGEN Teknoloji Merkezi (Teknomer) olarak, gençlerimizin bilime olan ilgisini artırmayı ve onları uzayın gizemli dünyasıyla tanıştırmayı amaçlıyoruz. Siz de bu heyecan verici deneyimi öğrencilerinize yaşatmak ve onların hayal güçlerini genişletmek için bizimle iletişime geçin. Uzay çadırını okullarınıza getirmek için sabırsızlanıyoruz!

Nasıl Başvuru Yapılır?

+90 312 361 10 00 numaralı telefondan merkezimi arayarak uygun bir gün için rezervasyon talebinde bulunabilirsiniz.

image

Emrah Mah. Basın Cad. No:182/ A İncirli, Yunus Emre Kültür Merkezi