images/etkinlikler/Teknomer_Genclik_Kupasi_23.jpeg

KEÇİÖREN LİSELER ARASI

ESPOR GENÇLİK KUPASI BAŞLIYOR!

Keçiören Belediyesinin gençleri dostluk içerisinde kıyasıya rekabet ile buluşturacağı, 2 ay boyunca devam edecek TEKNOMER ESPOR GENÇLİK KUPASI 19-20 Kasım ve 26-27 Kasım tarihlerinde yapılacak Ön Elemelerle başlıyor.

OKUL TAKIMINI KUR!
OKULUNU TEMSİL ET!
MÜCADELEYİ KAZAN! KUPAYI OKULUNA GÖTÜR!

Keçiören Belediye Bölgesinde yer alan Liselerde okuyan gençlerin 5 kişilik takımlar oluşturarak katılabileceği turnuvada, takımlar Ön elemeleri geçmeleri halinde 8 Takımlık Lig sürecinde okullarını temsil ederek Keçiören’in en iyileri arasında yer alarak Aralık ayında yapılacak büyük finale kalmak için mücadele edecek.

Kural setinde yer alan katılım şartlarını tamamlayarak başvuruda bulunan ilk 16 takım, Ön elemeler de mücadele etme hakkına sahip olacak. Turnuvaya kabul edilen takımlar, 16 Kasım Çarşamba günü TEKNOMER sosyal medya hesaplarından ve Teknomer Discord sunucusundan duyurulacak.

Unutma! Keçiören Belediyesi Her zaman Gençlerin Yanında

TURNUVA FORMATI

Turnuvaya başvuran takımlar birbiriyle 19-20 Kasım ve 26-27 Kasım tarihlerinde mücadele edecek. Kademeli olarak takımlar 2 günlük eleme sürecinde elenecek Her iki elemede yarı finale yükselen 4 takım yaklaşık 1 ay sürecek olan lig aşamasına geçmeye hak kazanacak.. Lig süreci sonunda puan sıralamasındaki ilk 4 takım Play-Off’lara kalarak Aralık ayında yapılacak büyük finalde Keçiören’in En iyi Lise Espor Takımı olmak için mücadele edecekler.

1. Eleme Başvurusu

1 - 16 Kasım

1. Eleme

19  - 20 Kasım

1. Eleme Başvurusu

19 - 24 Kasım

2. Eleme

26 -27 Kasım

Lig Süreci

3 Aralık – 18 Aralık

Play-Off

24 Aralık

Büyük Final

30 Aralık

1. Eleme: 19 Kasım Cumartesi 11:00

İlk eleme grubundaki takımlar, tek maç üzerinden mücadele edecek. Bu gruptan Yarı finale kalan 4 takım bir üst aşamaya yükselerek Lig mücadelesine katılacak

2. Eleme: 26 Kasım Cumartesi 11:00

İkinci eleme grubundaki takımlar, yarı finale kadar tek maç üzerinden mücadele edecek. Yarı Final ve Final 3 maç olacak şekilde bu gruptan Yarı finale kalan 4 takım bir üst aşamaya yükselerek Lig mücadelesine katılacak.

BÜYÜK FİNAL:

Elemelerden gelen 8 takım 1 ay boyunca lig usulü karşılaşacaklar. Puan durumunda ilk 4 te olan takımlar Play-Offlara katılmaya hak kazanacak

Play Offlar sonunda Finale kalan 2 takım yapılacak büyük finallere gitmeye hak kazanacak.

ÖDÜLLER

ÖN ELEMELER